De poëzie van uniek serviesgoed

Perles & Confiture is het verhaal van Anne Maes die aan 'Parels voor de Zwijnen' of in het Frans, 'Donner de la Confiture aux Cochons', een positieve weerklank geeft met een eigen collectie functioneel porselein.

Anne Maes raakte gepassioneerd door keramiek toen ze als stagiaire aan de slag kon bij keramiste Anne Perneel. Onder de indruk van al dat moois, specialiseerde ze zich verder in keramiek en koos ze uiteindelijk het kunstzinnige pad.

Keramiek als kunst werd haar bedrijvigheid, terwijl ze ook haar passie en ervaring deelde tijdens haar lessen keramiek in Kunstcampus Sint-Lucas in Gent. Door gretig mee te schrijven aan het verhaal van haar studenten, verloor ze haar eigen stukje passie uit het oog. Daarom besloot ze terug te keren naar de basis waar haar liefde voor keramiek ontstond: in het winkeltje van haar grote voorbeeld, waar ze zich kon laven aan prachtig functioneel keramiek.

Anne Maes greep terug naar de essentie en ontwierp een eigen, originele servieslijn. Bij Perles & Confiture kan je terecht voor handgemaakt en authentiek tafelservies. Anne maakt stuk voor stuk tijdloze en pure vormen die in elk interieur passen. De collectie in porselein vormt een symmetrie, maar toch is elk kopje, bord of onderzetter een uniek item dat perfect oogt… door haar imperfectie.

Ontdek de poëzie van het uitzonderlijk serviesgoed van Perles & Confiture en creëer de mooiste momenten om voor altijd te koesteren.

De poëzie van uniek serviesgoed